Uppskatta din kvinna så blir hon lycklig!

I en studie från Mälardalens Högskola så kom man fram till att män behöver prestera och kvinnor behöver uppskattas. Om du vill vara lycklig så kan du dels kika på vad andra glada människor gör men du kan också fundera på vad du kan ge. Att ge är nämligen lycka enligt många, bland annat världens lyckligaste man!

Ge uppskattning och sprid lycka

Om du är en man så kan du alltså ge uppskattning till din kvinna. Detta kommer att öka din egen lycka då du ger och samtidigt vara väldigt bra för henne. Skicka tackkort med blommor och tala om allt fint som du ser att hon gör och säger.

Låt honom få prestera

Som kvinna kan du tänka på att det kan vara lycka för honom att få prestera. Även om du vet att du kör mycket bättre än vad han gör och klarar en hel del saker i hemmet på egen hand så kan du lämna över detta till din man. Låt honom prestera och sprid lycka!

Den här insikten kan vara bra att ha både för dig som vill sprida lycka till din partner och för dig som vill ändra ditt liv så att det blir lyckligare. Gör mer av det som du blir lycklig av så blir det andra bullar!