Därför blir livet gott med snus

Om du inte förstår varför livet kan bli gott med snus så är det viktigt att du läser vidare. En glad människa är inte bara en person med mening i sitt liv. Det är också en människa som mår bra och med snus går det att förbättra hälsan avsevärt.

Det handlar förstås om att sluta röka! Rökningen dödar omkring 12 000 svenskar varje år. Om du inte vill tänka på vad du kommer att ångra på din dödsbädd än på ett tag är det dags att se på snus och nikotinpåsar så att du kan fimpa för gott!

Mindre bråk gör livet gott

Visste du att passiv rökning är en global hälsobörda? Det är inte bara den som röker riskerar för tidig död eller sjukdom. Om du bor med en rökare kan det vara ständigt bråk om denna sak. Bråk är inte heller bra för hälsan.

Att gå runt och vara sur på familj, vänner och folk du inte känner på stan är minst sagt trist. Om du röker och önskar att du kunde dra ner på den ilska du sprider omkring dig så är snuset en bra lösning. Få blir sura på en snusare på grund av snus!

Du smutsar inte ner och luften förblir ren och trevlig omkring dig. Dessutom så behöver du ju inte lida av abstinens när du slutar röka. Det gör att du kan slippa irritation och de bråk som uppstår till följd av den.

Det finns så många olika smaker!

Livet blir också gott av goda smaker och här är snuset en god kandidat för nya smakupplevelser. Idag finns det snuspåsar med helt galna smaker. Det kan vara godis, blommor eller något som du aldrig tidigare tänkt på som en smak.

Detta innebär att du får en god variation. Om du aldrig riktigt har gillat klassiskt tobakssnus så har du mycket att se fram emot. Sådant får du ju aldrig med cigaretter såvida du inte går över till e-cigg som är en helt annan sak.

Du kan också välja olika styrka, du måste inte snusa världens starkaste snus som i denna video:

Nikotinpåsar med lite lägre styrka än vad du ser i filmen ovan kan vara att rekommendera om du inte vill få en för stark reaktion. Det är bara att leta upp rätt variant för dig för att göra livet gott med snuset!

Det finns även nikotinfritt snus

Om du tycker att snus är bra men nikotin mindre bra så har du även en lösning för detta. Du kan välja nikotinfritt snus som inte gör dig beroende. Detta är ju bra för personer som vill snusa bara för att de vill testa. Inte som ett sätt att sluta röka.

Utan nikotinet slipper du risken för att bli beroende. Om du är nybörjare på snus kan det verkligen vara väl värt att se på detta. På så vis kan livet förbli gott och hälsosamt för dig oavsett om du tar en snus eller inte.

Summering

Det finns mycket gott med snus som är bra att komma ihåg när det blir en massa elakt tal om denna fina svenska tradition. Idag behöver du ju inte ens få i dig nikotin när du snusar. Men framförallt ska vi beakta allt det goda som kommer med att sluta röka och där kan snuset vara en stor hjälp.